facebook tracking
Specialistbolag

B3 Digital Worklife

Connect
För en modernare arbetsplats!

Vi som arbetar inom Digital Worklife brinner för den digitala arbetsplatsen och de möjligheter tekniken för med sig. Vi hjälper våra kunder att förändra sitt arbetssätt, få ordning på samarbetet och skapa en bättre arbetsplats - ett modernare och effektivare sätt att få jobbet gjort helt enkelt! 

Vi vill göra det digitala mötet till en bra upplevelse så att man kan jobba var man vill tillsammans med vem man vill, och där tekniken är en möjliggörare och inte ett hinder. Med hjälp av vår expertis stöttar vi våra kunder genom hela digitaliseringsprocessen - från idé till genomförande. 

Brinner du också för den digitala arbetsplatsen?

Digital Worklife finns idag både i Göteborg och Stockholm och vi söker fler duktiga kollegor! Hos oss blir du en del av en prestigelös och hjälpsam organisation där stor tillit och frihet ges alla medarbetare. Vi tror på balans i livet och att den som mår bra och trivs också presterar bättre. Det  är några av nycklarna till att vi flera år i rad utsetts av Great Place to Work till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi har ett gott renommé och ett starkt självförtroende i det vi kan åstadkomma på kundmarknaden, känner du igen dig? Då vill vi lära känna dig!

Möt dina nya kollegor!

Wellness och balans i livet

B3 har tagit wellness och balans i livet till en ny nivå.

Vi arbetar aktivt och medvetet med att skapa en god arbetsmiljö och tydlig kultur som skapar ett sammanhang och sätter medarbetaren i första rummet.

 

 

Kulturen kännetecknas av självständiga människor som värderar frihet. Våra konsulter kan själva påverka sin ersättning, arbetstider, kompetensutveckling och vilka slags uppdrag man vill ha. 

Vi tror på balans i livet. Medarbetare som mår bra, presterar bättre. Vi har ett program som heter Team B3 som vunnit priser för både innehåll och kreativitet på Årets Chef och Magnet Awards. 

Jobbar du redan på B3 Consulting Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@b3.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor