facebook tracking

B3 Rising Stars 2020 - Start i augusti. Välkommen med din ansökan

Bli en av framtidens specialister inom
Systemutveckling
Cloud
Management
Scrolla ner!

Tidernas möjlighet -
bli stjärnkonsult på bara ett år!

Ett av Sveriges bästa bolag enligt Great Place to Work erbjuder dig en gyllene chans att på ett enda år bli stjärnkonsult - och en viktig del av utvecklingen i digitaliseringens Sverige! Inom kort öppnar ansökan till 2020 års B3 Rising Stars-program! 

Att ingå i det prestigefyllda B3 Rising Stars innebär en fantastisk möjlighet för dig att få starta en konsultkarriär inom IT och Management. Förutom chansen att få jobba med väldigt intressanta uppdrag, kommer du också vara en del av ett sammanhang med ditt Rising Stars-team och våra mentorer, B3’s seniora stjärnkonsulter. 

Programmet erbjuder dig en tillsvidareanställning på något av B3's specialistbolag där du får arbeta som konsult hos någon av våra spännande kunder. Under året erbjuds du ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 30 tillfällen. 

Du kommer att gå vissa utbildningar gemensamt med ditt Rising Stars-team, samtidigt som du har ditt individuella spår, anpassat för just den roll och det specialistbolag du tillhör. 

Vårt mål är att du ska lära dig allt om vad det innebär att vara konsult, från ledarskapsutveckling till agila arbetssätt. Vi vill också bidra till att du växer som individ, såväl personligen som professionellt. Som Rising Star kommer du att lära dig hur man löser saker intuitivt, kreativt och med största möjliga hänsyn till kundens behov och önskemål. Vår förhoppning är att du ska utvecklas till en självsäker, driven och kompetent individ som både kan arbeta självständigt och vara en del av ett framgångsrikt team.

B3 är ett bolag som prioriterar balans i livet för sina medarbetare och som vunnit priser för sitt wellnesskoncept.

Vår ambition på B3 är att våra medarbetare ska må bra och känna att de utvecklas genom sina uppdrag. Vi tror på frihet och balans i livet och att medarbetare som mår bra, presterar bättre. Vi satsar därför stort på att bygga en varm, kreativ och öppen kultur i bolaget. 

Vi erbjuder dessutom ett stort utbud av aktiviteter på B3. Du kanske gillar yoga, cykling, e-sport, löpning, crossfit, brädspel, fotboll eller dans? Är du musiker - varför inte bli en del av B3 Band? Vi har två!

Är du redo att starta din resa? Håll ögonen öppna för alldeles strax öppnas ansökan! 

Programmet kommer att starta i augusti 2020, men urvalsprocessen startar inom kort och vi ser fram emot att få träffa just dig! 


Läs mer om B3

Träffa några av dina blivande kolleger

Jag är en före detta musiklärare på Kulturskolan som gjorde en helomvändning och skolade om mig till programmerare. På B3 får jag den utmaning och den utveckling som stimulerar mig. Jag gillar känslan av det lilla bolaget där alla känner alla, men uppskattar möjligheterna B3 som koncern kan ge.

Ulrika Goloconda Fahlén Fullstackutvecklare B3 Innovation

Vi jobbar ofta i team. Alla är mycket kompetenta så det är både roligt och lärorikt. Det är variation i arbetet och det finns stora möjligheter att utvecklas. Jag har friheten att kunna jobba hemifrån, men föredrar kontoret eftersom det är trevligt att träffa kollegor och här är så fantastiskt fint!

Marika Zetterberg Upphandlingskonsult B3 Sentensia

Mina första intryck av B3 har bara blivit förstärkta, alla älskar sitt jobb, det är en sådan glädje här. Jag trivs så bra här att jag till och med hänger i caféet efter arbetsdagens slut. Jag tar också vara på B3s satsning på wellness; yoga, simning, crossfit etc.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor