facebook tracking

Välkommen till B3 Financial Consulting

Vi ger dig stor frihet i rollen som operativ managementkonsult

B3 Financial Consulting på LinkedIn

Förändringsledare inom bank, finans och försäkring

B3 Financial Consulting erbjuder lösningar till banker, finansinstitutioner och försäkringsbolag med behov av operativ ledning eller specialister i förändringsarbeten.

Vi genomför både resursuppdrag och teamleveranser tillsammans med våra systerbolag inom B3. B3FCs konsulter tilldelas ofta ledande roller som Projektledare,  Förändringsledare, Scrum Master och Produktägare.

Vårt erbjudande till kunder

B3 Financial Consulting har lång erfarenhet av att hjälpa företag med allt från enstaka workshops eller analyser till hela förändringsresor. Som oberoende konsulter bidrar vi också med nya perspektiv i strategiarbeten och kan stödja våra kunder i olika beslutsprocesser.

Vi hjälper våra kunder med:

- Förändringsledning

- Specialistkompetens

- Interimsroller

 

Att arbeta som konsult hos oss

Våra konsulter har affärs- och verksamhetserfarenhet från bank, finans och försäkring i kombination med förståelse för digital transformation och olika metoder för att driva förändringar.

På B3 Financial Consulting har du stor frihet i rollen som konsult. Här arbetar du självständigt och tillsammans med erfarna kollegor i några av branschens mest spännande och utvecklande uppdrag. Vi tror på frihet under ansvar och balans i livet, då vi vet att medarbetare som mår bra också presterar bättre.

Vår kultur och värderingar har gjort oss till ett av branschens mest framgångsrika företag och en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Hur ser framtiden ut?

Vi har stora ambitioner och ser spännande möjligheter framöver. Vi har också stor potential inom teamleveranser och samarbeten med andra B3-bolag.

Vi vill fortsätta att växa, så ansök till oss idag och följ med på vår resa!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor