facebook tracking
Specialistbolag

B3 Sentensia

Connect

VÅR VISION
B3 Sentensia är offentlig sektors erkänt ledande konsultbolag inom digital transformation och anskaffning.

VÅR AFFÄRSIDÈ
Att vara ett konsultbolag med en unik position som attraherar rätt kompetens för att skapa verksamhetsnytta inom offentlig sektor.

Vi hjälper våra kunder till framgångsrik digital transformation och anskaffning.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Omtanke - Vi möter kundens förväntningar. Vi bryr oss om varandra genom att sätta laget före jaget på ett hållbart och medmänskligt sätt. 

Energi - Vi leder utvecklingen inom vårt område. Vi genomför uppdrag med affärsmässighet, initiativkraft och fokus på resultat. 

Erfarenhet- Vi är seniora konsulter med verksamhetskunnande. Vi är konsultmässiga, har god etik och levererar med hög kvalitet.

Olikheter - Vi har ett inkluderande klimat där olikheter berikar. Våra kompletterande kompetenser utvecklar oss stärker våra teamleveranser.

 

Vi lever och levererar genom våra kärnvärden och vi skapar positiva och bestående effekter för våra kunder, genom att arbeta hela vägen från analys och strategi till utvecklingsarbete och förändringsledning.

Som medarbetare hos oss på B3 Sentensia får du uppdrag med både variation och långsiktighet. Hos oss kommer du att ingå i ett team av verkligt engagerade och kompetenta kollegor på en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Wellness och balans i livet

B3 har tagit wellness och balans i livet till en ny nivå.

Vi arbetar aktivt och medvetet med att skapa en god arbetsmiljö och tydlig kultur som skapar ett sammanhang och sätter medarbetaren i första rummet.

 

 

Kulturen kännetecknas av självständiga människor som värderar frihet. Våra konsulter kan själva påverka sin ersättning, arbetstider, kompetensutveckling och vilka slags uppdrag man vill ha. 

Vi tror på balans i livet. Medarbetare som mår bra, presterar bättre. Vi har ett program som heter Team B3 som vunnit priser för både innehåll och kreativitet på Årets Chef och Magnet Awards. 

Jobbar du redan på B3 Consulting Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@b3.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor