facebook tracking
Specialistbolag

B3 Innovation

Connect

Hos oss arbetar specialister som valt att simma utanför huvudströmmen, yrkesmänniskor som vill lite mer med sin karriär än bara lagom och okej, som vill uppskattas för sitt rätta värde och få en inkomst därefter. Konsulter som väljer att arbeta hos en av Sveriges absolut bästa arbetsgivare enligt Great Place To Work.

B3 är ett företag med en idé och en modell som bygger på att de som vill vara vuxna människor ska kunna få vara det. Att utifrån din egen personlighet få bestämma över kompetens- och karriärutveckling, var och när du arbetar och hur mycket du vill tjäna. Ett sammanhang för socialt kompetenta människor som även vill få utrymme att vara individualister, att få "göra sin grej".

B3 Innovation står även för balans i livet. Sport och Idrott, wellness, föräldraskap, personliga intressen – allt ska hinnas med och vi på B3 uppmuntrar varandra till en sund balans i livet. Många har sökt sig till oss för att få en bättre balans mellan sina intressen och att kunna utveckla sin karriär. Människor som vill ta vara på sin tid och göra verklighet av sina ambitioner och drömmar. Vi tror nämligen att man kan göra både och.

Vilka vi är

B3 Innovation är den del av B3 Consulting Group som fokuserar på systemutveckling inom Javaplattformen och JavaScript. Hos oss har man typiskt mer än 10 års erfarenhet av systemutveckling. Erfarenhet behöver dock inte bara vara liktydigt med antal år i branschen. För oss handlar det främst om att fortsätta utvecklas och att lära sig av tidigare misstag. Att vara konsultmässig och kunna hantera kunder på ett bra sätt är en självklarhet för oss.

Våra medarbetare tar ofta roller som fullstack-utvecklare, frontend/backend-utvecklare, mobilutvecklare, arkitekter, integrationsspecialister, configuration manager och tekniska testare.

För att hålla ihop våra projekt och förvaltningsåtaganden tillhandahåller vi även projektledare, förvaltningsledare, testledare, kravhanterare och releasemanagers.

Vad vi värderar

Vi tror att kompetenta människor dras till varandra och vill jobba med likasinnade i utmanade uppdrag och på B3 finns riktigt bra förutsättningar för det.

I vår strävan att alltid vara relevanta och ge kunderna bästa möjliga råd ser vi kompetensutveckling som en hygienfaktor och därför väljer konsulterna själva hur de vill vidareutveckla sin kompetens. Vi gillar att se på B3 som ett företag för vuxna människor.

Vad vi vill

B3 Innovation har under de senaste åren etablerat sig som ett erkänt specialistbolag inom systemutveckling och är nu redo att ta nästa steg mot målet att bli det bästa konsultbolaget för både våra kunder och medarbetare.

För att kunna hjälpa våra kunder ytterligare och kunna erbjuda teamleveranser i större skala kommer fokus ligga på att stärka vår arkitektkompetens och utöka styrkan med fullstack- och backendutvecklare inom Java-plattformen med fem medarbetare under närmsta året.

Är du en av de vi söker?

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i en intervju med tre av våra medarbetare. Klicka dig vidare HÄR.

Wellness och balans i livet

B3 har tagit wellness och balans i livet till en ny nivå.

Vi arbetar aktivt och medvetet med att skapa en god arbetsmiljö och tydlig kultur som skapar ett sammanhang och sätter medarbetaren i första rummet.


Vi tror på balans i livet. Medarbetare som mår bra, presterar bättre. Vi har ett program som heter Team B3 som vunnit priser för både innehåll och kreativitet på Årets Chef och Magnet Awards. 

Kulturen kännetecknas av självständiga människor som värderar frihet. Våra konsulter kan själva påverka sin ersättning, arbetstider, kompetensutveckling och vilka slags uppdrag man vill ha.

Kungsbron 2
111 60 Stockholm Vägbeskrivning recruit@b3.se +46841014340 Se sida

Borlänge

Borganäsv. 43
784 33 Borlänge Vägbeskrivning info@b3.se 070-2707770 Se sida

Gävle

Norra Rådmansgatan 14
803 11 Gävle Vägbeskrivning info@b3.se Se sida

Göteborg

Kämpegatan 6
411 04 Göteborg Vägbeskrivning info@b3.se 076-866 0570 Se sida

Jönköping

Västra Storgatan 12
553 15 Jönköping Vägbeskrivning mia@reachconsulting.se 0701-429121 Se sida

Kraków

Wielicka 28A
33-332 Kraków Vägbeskrivning OFFICE@B3GROUP.PL +48 12 293 61 17 Se sida

Linköping

Torggatan 4
582 19 Linköping Vägbeskrivning mia@reachconsulting.se 0701-429121 Se sida

Malmö

Kärleksgatan 2A
211 45 Malmö Vägbeskrivning info@b3.se Se sida

Malmö - Nuway

Engelbrektsgatan 12
211 33 Malmö Vägbeskrivning info@nuway.se

Sundsvall

Torggatan 8
852 32 Sundsvall Vägbeskrivning info@b3.se 060-61 43 40 Se sida

Uppsala

Uppsala Vägbeskrivning

Warszawa

al. Jana Pawła II 11
00-823 Warszawa Vägbeskrivning OFFICE@B3GROUP.PL +48 22 620 00 83 Se sida

Västerås

Västerås Vägbeskrivning info@b3.se

Örebro

Olaigatan 34
70361 Örebro Vägbeskrivning info@b3.se Se sida

Jobbar du redan på B3 Consulting Group?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@b3.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor