facebook tracking

Välkommen till B3 Indes

Vi söker Power BI och Qlik-konsulter!

Hos oss får du vara dig själv! Nu söker vi 15 unika personer till spännande uppdrag.

Tillgängliga jobb på Indes just nu:

Alla jobb
B3 Indes LinkedIn-sida

B3 Indes – ett nytt specialistbolag i Göteborg

Nu är B3 Indes igång, ett nytt B3-bolag som hjälper kunderna med systemutveckling med särskilt fokus på att utveckla tjänster inom Business Intelligence, Data Science och Automation. B3 Indes har sin hemvist i Göteborg och har startats av entreprenörerna Kasper Aase och Christian Lauritzen. I en intervju berättade de båda lite mer om B3 Indes och upplevelsen av att nu tillhöra B3-familjen.

Kasper och Christians bakgrund

Vi är båda entreprenörer och har startat och drivit flertalet bolag genom åren, både var för sig och tillsammans. Med ett stort intresse för Analytics, BI och AI var vi nu intresserade av att starta upp en ny verksamhet med inriktning på att hjälpa kunderna att få ut det mesta och bästa av sin data. Vi hade kontakt med Martin Stenström under en tid, en kontakt som utvecklades mycket väl och gav oss möjlighet att komma in i B3-miljön. Under hösten 2019 hade vi bra diskussioner och jobbade på att få saker på plats.

Indes erbjudande till kunder

Utgångspunkten är att hjälpa kunder att skapa värde ur data. Många företag efterfrågar idag lösningar för att bli mer datadrivna och kunna dra fördel av den senaste utvecklingen inom bland annat Artificiell Intelligens. B3 Indes utvecklar lösningar som hjälper kunderna att öka intäkterna och skapa värde med grund i data, från ledningsnivå och hela vägen ut till kunder och partners.

Läs mer om våra erbjudanden

Vad betyder Indes och hur ser framtiden ut?

Indes är en fäktningsterm som innebär att intuitivt kunna reagera på vad som kommer ske och att göra rätt sak vid rätt tidpunkt genom att vara väl förberedd. Det passar bra in på vad vi hjälper våra kunder att åstadkomma. Vi ger dem lösningar för att effektivt använda och få ut värdet ur den data de har. Beslutsfattandet bli bättre och de kan agera i framkant och skapa sig ytterligare konkurrensfördelar

 Vi har höga ambitioner och ser många spännande möjligheter framöver. Vi kommer med ett nytt fräscht erbjudande, där vi vill tro  att vi har ett annorlunda perspektiv som kommer att uppskattas av våra kunder. Ambitionen är att vi ska vara relevanta bredvid etablerade aktörer och hela tiden ligga i framkant. Som tidigare nämnt ser vi också många möjligheter till samarbeten med andra B3-bolag.

Specialistbolag

B3 Indes

Connect

Jobbar du redan på B3 Consulting Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@b3.se
  • Alex Johansson
  • Anders Bergman
  • Anders Bergsten
  • Anders Löfqvist
  • Andreas Hniopek
  • Anette Lundkvist
  • ​Angelique Eskilstorp
  • Anja Stenberg
  • Anne Ek
  • Annette Mårdbrink
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor