facebook tracking
Specialistbolag

B3 Financial Consulting

Connect
Vi leder och genomför förändringsprojekt inom bank och försäkring.

På B3 Financial Consulting ger vi dig stor frihet i rollen som managementkonsult. Här arbetar du självständigt och tillsammans med erfarna kollegor i några av branschens mest spännande och utvecklande uppdrag.  

I de flesta av våra uppdrag tar vi ledande roller som rådgivare, projektledare, kravledare, testledare samt specialist. I våra nuvarande uppdrag arbetar vi bland annat med införande av ett flertal regelverk hos storbanker, företagsstyrning hos finansinstitut, digitalisering hos kapitalförvaltare samt globala implementeringar hos industrikunder.  

Vi levererar värde i form av att vi bygger långsiktiga relationer med fokus på långsiktiga partnerskap. Som oberoende konsulter bidrar vi med nya perspektiv i strategiarbeten och kan stödja våra kunder i beslutsprocessen. Med våra egna utbildningar inom B3 Academy och externa utbildningar som du själv väljer, kan du fortsätta att stärka dina kompetenser och ta nästa steg i din karriär.  

Vi tror på frihet under ansvar och balans i livet då vi vet att medarbetare som mår bra också presterar bättre. Vi vet också att utveckling skapas genom att lösa utmanande uppgifter i spännande uppdrag med stöd av erfarna kollegor. Det här har gjort oss till ett av branschens mest framgångsrika företag och en av Sveriges bästa arbetsplatser.

För att nå våra strategiska mål har vi gjort nya satsningar och anställt en ny affärsområdeschef inom Asset Management där kapitalförvaltning är i fokus. Vi har även startat upp ett traineeprogram där vi satsar på unga talanger för att kunna erbjuda kunder såväl junior samt senior kompentens.  
 
B3 Financial Consulting består idag av närmare 40 konsulter men vi vill fortsätta att växa så ansök till oss idag och följ med på vår resa!

Wellness och balans i livet

B3 har tagit wellness och balans i livet till en ny nivå.

Vi arbetar aktivt och medvetet med att skapa en god arbetsmiljö och tydlig kultur som skapar ett sammanhang och sätter medarbetaren i första rummet.

 

 

Kulturen kännetecknas av självständiga människor som värderar frihet. Våra konsulter kan själva påverka sin ersättning, arbetstider, kompetensutveckling och vilka slags uppdrag man vill ha. 

Vi tror på balans i livet. Medarbetare som mår bra, presterar bättre. Vi har ett program som heter Team B3 som vunnit priser för både innehåll och kreativitet på Årets Chef och Magnet Awards. 

Jobbar du redan på B3 Consulting Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@b3.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor