facebook tracking
Specialistbolag

B3 CodeRight

Connect
Microsoftspecialister inom systemutveckling och arkitektur

B3 Consulting Group är ett annorlunda konsultföretag i IT-branschen - för att vi vågar vara det. Dotterbolaget B3 CodeRight är inget undantag.

Vi hjälper företag att utveckla och effektivisera sin verksamhet genom att ta fram och underhålla Microsoft-baserade IT-lösningar som skapar värde på riktigt. Både i och utanför molnet. 


Hos oss arbetar vi med utveckling, arkitektur, teknisk projektledning och agil coachning - med ett uttalat fokus på Microsoftplattformen. 

Vi är kreativa frontend utvecklare som nyfiket utmanar tekniker och utforskar möjligheter för att skapa den bästa kundupplevelsen.

Vi är vassa IT-arkitekter som utvecklar och stödjer våra kunders IT- och affärsverksamhet. 

Vi är erfarna backend utvecklare som tar fram de bästa lösningarna byggda på det smartaste och modernaste sättet. 

Vi är grymma integratörer som brinner för integration och älskar när system pratar med varandra.

Vi är drivna agila coacher som stöttar våra kunder i resan till att bli mer snabbrörliga och effektiva agila organisationer.

Vi är engagerade tekniska projektledare som brinner för att utgöra bryggan mellan IT och verksamhet.

Tillsammans är vi några av Sveriges mest kunniga, ambitiösa och hjälpsamma kollegor som erbjuder en unik expertis i hela utvecklingsprocessen - från kravanalys och design till utveckling och testning.

Utöver de spännande uppdrag vi jobbar med, där du allt som oftast jobbar i team, anordnar vi löpande olika aktiviteter där vi träffas och umgås. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och därför lägger vi extra stort fokus på trivsel, gemenskap och personlig utveckling.

Låter det intressant? Då vill vi gärna träffa dig!

Vi har bara börjat vår resa.

 

 

 

Wellness och balans i livet

B3 har tagit wellness och balans i livet till en ny nivå.

Vi arbetar aktivt och medvetet med att skapa en god arbetsmiljö och tydlig kultur som skapar ett sammanhang och sätter medarbetaren i första rummet.

 

 

Kulturen kännetecknas av självständiga människor som värderar frihet. Våra konsulter kan själva påverka sin ersättning, arbetstider, kompetensutveckling och vilka slags uppdrag man vill ha. 

Vi tror på balans i livet. Medarbetare som mår bra, presterar bättre. Vi har ett program som heter Team B3 som vunnit priser för både innehåll och kreativitet på Årets Chef och Magnet Awards. 

Jobbar du redan på B3 Consulting Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@b3.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor