facebook tracking
Dotterbolag

B3 Alenio

Connect
Vi skapar framtidens digitala kundmöte!

Vi på B3 Alenio hjälper företag och organisationer att skapa framtidens kundmöte. Vi är specialiserade på digital strategi, målbild och agil ledning. Vi leder ofta stora komplexa digital projekt hos våra kunder och stödjer dem i förändringen till moderna, agila arbetssätt i roller som product manager eller agil coach. 

Vårt fokus är att skapa framtidens kundmöte och få till en verklig förändring. För oss handlar det om att få saker att hända. På riktigt. Vill du vara med?

Wellness och balans i livet

B3 har tagit wellness och balans i livet till en ny nivå.

Vi arbetar aktivt och medvetet med att skapa en god arbetsmiljö och tydlig kultur som skapar ett sammanhang och sätter medarbetaren i första rummet.

 

 

Kulturen kännetecknas av självständiga människor som värderar frihet. Våra konsulter kan själva påverka sin ersättning, arbetstider, kompetensutveckling och vilka slags uppdrag man vill ha. 

Vi tror på balans i livet. Medarbetare som mår bra, presterar bättre. Vi har ett program som heter Team B3 som vunnit priser för både innehåll och kreativitet på Årets Chef och Magnet Awards. 

Jobbar du redan på B3 Consulting Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@b3.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor